Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat joi seară, după meciul cu Randers, scor 1-1, că având în vedere faptul că adversarii au condus, trebuie să îl mulţumească un punct.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ați văzut cum a decurs prima repriză, au dat gol din fază fixă, la care ei sunt specialiști. Am făcut azi dimineață de zece ori același corner. Nu am reușit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că din cornerul ăsta au marcat cel puțin patru goluri în campionat.

L-am lucrat și azi dimineață. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar. Ținând cont că am fost conduși, trebuie să ne mulțumim cu un punct. Și alții ne studiază pe noi, noi oricum marcam. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua.

Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foarte mul titmp, Alibec nu mai zis. Ștefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa. Culio a intrat foarte bine. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh și Alibec 100%, altfel era jocul.

Nu ai ce să le reproșezi foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem față”, a declarat Dan Petrescu, la ProTV.

Chiar dacă are parte de o grupă accesibilă în Conference League, CFR Cluj se află pe ultimul loc după primele două partide. Echipa pregătită de Dan Petrescu a obținut doar un punct din meciul disputat joi, pe teren propriu, împotriva danezilor de la Randers, scor 1-1.

Randers a deschis scorul prin Kamara ('41), în timp ce Petrila a egalat pentru CFR Cluj ('68).

În cealaltă partidă din grupa D, AZ Alkmaar a învins Jablonec cu 1-0, golul fiind marcat de Gudmundsson, în minutul 53.

Etapa următoare programează, la 21 octombrie, de la ora 22>00, confruntările CFR Cluj vs AZ Alkmaar şi Jablonec vs Randers.

Clasament:

1. AZ Alkmaar (3-2 golaveraj) 4 puncte

2. Jablonec (1-1) 3

3. Randers (3-3) 2

4. CFR Cluj (1-2) 1.