Neymar a fost în formă în ultima victorie a Braziliei, contra lui Peru, în preliminariile CM 2022. Starul lui PSG a marcat și le-a transmis un mesaj contestatarilor care susțin că are kilograme în plus pe Instagram.

HotNews.roFoto: Hotnews

Brazilia a câștigat, joi, grație golurilor lui Neymar și Everton Ribeiro, confruntarea contra lui Peru din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

În ultima perioadă, Neymar a fost criticat pe rețelele de socializare pentru că ar fi luat câteva kilograme în plus.

După partida cu Peru, Neymar a postat o poză pe Instagram cu mesajul: "A fi gras te ajută la fotbal". În fotografie se vede abdomenul bine definit al fotbalistului.

În cadrul unui interviu de după partidă, jucătorul lui PSG a cerut mai mult respect, mai ales din partea jurnaliștilor.

"Nu știu ce aș mai putea face pentru ca oamenii să mă respecte. Lipsa de respect îndreptată asupra mea a devenit ceva normal și este așa de mult timp.

Este vorba despre jurnaliști, comentatori și alții de genul. Acesta este motivul pentru care uneori nici măcar nu vreau să mai dau interviuri.

A venit timpul să mă ridic deaspura criticilor și să vorbesc despre asta. Sunt ținta prea multor oameni care nu mă respectă", a declarat Neymar, conform Marca.com.

Un comentator brazilian, Galvao Bueno, i-a răspuns lui Neymar, susținând că atunci când este vorba de a fi criticat, este criticat, dar când e vorba de laude, este lăudat. Comentatorul consideră că starul brazilian exagerează.

Brazilia are maxim de puncte (24) în grupa sud-americană a preliminariilor CM 2022. Argentina lui Lionel Messi se află pe doi (18 puncte), iar Uruguay este pe trei cu 15 puncte.