FC Barcelona are încă nevoie de restructurări financiare, aflându-se într-o situație complicată. Cu toate acestea, Samuel Umtiti, care este unul dintre jucătorii cu salarii mari ai clubului catalan, nu vrea să părăsească Camp Nou.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gruparea din Catalonia încearcă de o perioadă bună de timp să îl vândă pe Samuel Umtiti din cauza salariului său mare și problemelor cu accidentările.

În urma discuțiilor din această vară dintre club și agenți, semnalele indicau că Umtiti va părăsi Barcelona. Chiar dacă a primit o serie de oferte și opțiuni, francezul nu vrea să plece de pe Camp Nou.

Fundașul de 27 de ani consideră poate fi de folos clubului catalan. În această vară, Umtiti a lucrat din greu la sala de forță și s-a antrenat conform programului. Cu toate aceastea, antrenorul Ronald Koeman tinde să îi prefere pe Gerard Pique, Eric Garcia, Ronald Araujo sau Clement Lenglet în locul lui Umtiti, potrivit Marca.com.

Salariul este cea mai mare problemă pentru catalani. Umtiti câștigă pe sezon între 8 și 9 milioane de euro, peste puterile financiare actuale ale clubului.

În orice caz, pentru a putea rămâne pe Camp Nou, Samuel Umtiti va fi nevoit să accepte o scădere salarială. Jucători precum Gerard Pique sau Jordi Alba și-au dat deja acordul pentru reduceri salariale.