Mauricio Pochettino, antrenorul lui Paris Saint-Germain, a vorbit la conferința de presă dinaintea partidei de vineri contra lui Brest, despre posibilitatea ca Lionel Messi să debuteze la echipa pariziană.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat dacă Messi va fi inclus în lotul pentru această partidă şi cum i se par primele zile ale atacantului la noua sa echipă, tehnicianul a răspuns: "Noi încă nu am stabilit lotul. Mai analizăm asta. Vom vedea. Toată lumea ştie ce aduce el. Ştim ce înseamnă Leo. El este foarte pozitiv. Se adaptează foarte repede la acest grup. Suntem mulţumiţi de aportul lui."

"Conexiunea a fost foarte rapidă. Are un raport bun cu toţi coechipierii săi. Sunt mulţumit de adaptarea sa", a mai spus argentinianul despre compatriotul său.

Pochettino a fost întrebat dacă altă achiziţie de marcă a echipei, portarul italian Gianluigi Donnarumma, va fi în lotul pentru întâlnirea cu Brest.

"Analizăm situaţia în legătură cu meciul de la Brest. Suntem mulţumiţi de integrarea sa. Este cel mai bun jucător de la Euro. Este vizibil, la fel ca Messi. Adaptarea sa este bună. La fel energia sa. La fel ca în cazul tuturor jucătorilor care au venit", a răspuns antrenorul.

"Dacă este convocat, analizăm posibilitatea să poată juca", a adăugat el potrivit Agerpres.

"Nu suntem magi" - PSG neagă că ar fi vândut aproape un milion de tricouri cu numele lui Lionel Messi în primele 24 de ore