Informația zilei din fotbalul românesc vine de la Craiova, acolo unde oficialii celor de la CSU au anunțat numele antrenorului care va prelua banca tehnică după despărțirea de Marinos Ouzounidis. Astfel, Laurențiu Reghecampf este cel care va încerca să îndeplinească marele obiectiv al oltenilor: titlul de campioană a României.

Foto:

În vârstă de 46 de ani, Reghecampf este liber de contract de la finalul lunii iunie, după despărțirea de cei de la Al-Ahli, din Arabia Saudită.

"Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază", se arată în comunicatul celor de la CSU Craiova.

De-a lungul carierei de antrenor, Reghe a pregătit următoarele echipe: Gloria Bistrița, U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda, Al-Wasl și Al-Ahli, iar acum a preluat-o pe CS U Craiova.

Antrenorul revine în Liga 1 după o pauză de peste patru ani. În perioada decembrie 2015 - mai 2017 el a pregătit-o pe FCSB.

Reghe a mai avut un mandat pe banca formației patronate de Gigi Becali (2012-2014), perioadă în care a cucerit două titluri de campion și o Supercupă a României.