CFR Cluj a câștigat în deplasare cu Lincoln Red Imps, scor 2-1, prima mansă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Chiar și așa, Șumudică a fost nevoit să-și trezească jucătorii după ce ardelenii au intrat conduși la cabine.

Foto:

În minutul 45, Rosa a deschis scorul pentru Lincoln iar Marius Șumudică s-a dezlănțuit la pauză. Revenire de la cabine și motivați de tehnicianul în vârstă de 50 de ani, ardelenii au întors rezultatul prin dubla lui Debeljuh.

Marius Șumudică și ”terapia șoc” de la pauză

  • ”A trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle și apoi am controlat jocul. Am adus trei puncte pentru coeficientul României și avem o viață ușoară în retur.
  • Suntem aproape de Conference League care reprezintă în acest sezon o rețetă de succes pentru țara noastră.
  • A fost foarte greu, un teren imposibil, nu puteai nici să degajezi, bătea vântul contra și se oprea mingea în aer. Nu trebuia să primim gol, facem aceleași greșeli, nu mai există echipe mici”, a declarat Marius Șumudică după meci”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj conform digisport.

Returul de la Cluj este programat pentru 28 iulie, de la 20:30.

Dacă va trece de Lincoln, campioana României se va duela în turul 3 cu învingătoarea din duelul Slovan Bratislava (Slovacia) - Young Boys (Elveția).