Emma Răducanu, noua revelație a tenisului, pare să se priceapă și la predicții. Pe lângă faptul că a fost prezentă pe Wembley la semifinala Anglia - Danemarca, a și prezis scorul corect de 2-1 în favoarea englezilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Emma Răducanu a abandonat în optimile de la Wimbledon, într-un moment în care era condusă pe tabelă de Ajla Tomljanovic (6-4, 3-0). Sportiva britanică a început să aibă probleme fizice, ea acuzând dureri de stomac și probleme de respirație.

Invitată ulterior la o emisiune a celor de la BBC, Emma a fost rugată să prezică scorul întâlnirii dintre Anglia și Danemarca din semifinala Euro 2020. Predicția tenismenei cu origini românești a fost una corectă, meciul terminându-se 2-1, exact cum spusese ea.

Sub privirile jucătoarei de tenis în vârstă de 18 ani, Anglia a avut nevoie de prelungiri pentru a obține calificarea în finala Euro 2020. Trupa lui Gareth Southgate a învins surprinzătoarea reprezentativă a Danemarcei, scor 2-1 (a fost 1-1 după 90 de minute), golul decisiv fiind înscris de Harry Kane.

Atacantul lui Tottenham a ratat penaltiul controversat obținut de Sterling (a căzut ușor în careu, decizia a fost confirmată după consultarea sistemului VAR), dar mingea respinsă de Schmeichel a revenit la el și acesta a îndeplinit o simplă formalitate.

În finală, Anglia va întâlni Italia. Ultima partidă a competiţiei va avea loc duminică, de la ora 22:00, tot pe stadionul Wembley.

Citește și: