Manchester City, campioana actuală din Premier League, va avea un debut de foc în viitorul sezon al campionatului englez, conform țintarului proaspăt realizat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Echipa de fotbal Manchester City îşi va începe campania de apărare a titlului de campioană a Angliei în data de 14 august, când se va deplasa la Londra pentru partida cu Tottenham Hotspur, conform programului sezonului 2021-2022, dat publicităţii miercuri de prima ligă engleză de fotbal, informează Reuters.

În următoarele șase etape, trupa lui Pep Guardiola dă peste echipe precum Arsenal, Leicester, Chelsea și Liverpool.

Manchester United, ocupanta locului secund, va primi vizita lui Leeds United în prima etapă a sezonului viitor, în timp ce fosta campioană FC Liverpool va juca în deplasare cu nou promovata Norwich City.

Chelsea Londra, care a cucerit la sfârşitul lunii trecute trofeul Ligii Campionilor, va debuta în noua ediţie din Premier League pe teren propriu, în compania formaţiei Crystal Palace, înainte de juca în deplasare cu Arsenal Londra şi Liverpool, în etapele următoare.

Brentford, echipă care va evolua în prima ligă engleză de fotbal pentru prima oară în 74 de ani, îşi va face debutul în faţa propriilor suporteri, împotriva lui Arsenal.

Watford, revenită în Premier League după o absenţă de un an, va primi vizita formaţiei Aston Villa în prima etapă, potrivit Agerpres.