CFR a bifat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României, iar în Gruia este din nou sărbătoare. În doar câteva săptămâni, contractul lui Edi Iordănescu va ajunge la final, iar patronul grupării ardelene a oferit detalii în legătură cu viitorul antrenorului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre viitorul lui Edi Iordănescu

"Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta. Nu se pune problema să plece (n.r. Edi Iordănescu). El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale (n.r. atunci când a precizat că va pleca la finalul sezonului).

Obiectivul nostru este acela de a ajunge în grupele Champions League. Vom face o infuzie de capital și investiții pentru a ne îndeplini acest vis. Va fi un buget mai mare" - Neluțu Varga, patron CFR Cluj, pentru Prosport.

Ce spune antrenorul campioanei

"La jumătatea lunii iunie termin oficial contractul și cred că, după meciul cu FCSB, mă voi așeza și vom vedea ce este de făcut. Mi-e greu să comentez ce va urma.

O parte din sufletul meu este și va rămâne aici. Dar nu mă pot hazarda și nu pot spune ce va urma mâine.

Trăim aceste momente minunate și va exista timp și pentru analiză. Sub cuvânt de onoare, vă spun că nu știu ce se va întâmpla cu mine" - Edi Iordănescu, după meciul cu Botoșani.

Antrenorul a bifat două trofee în cele șase luni de când este antrenorul grupării CFR Cluj (Supercupa României și titlul în Liga 1).

Sezoanele în care CFR a fost campioana României: 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020 și 2020-2021.