Liverpool a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Manchester United, într-un meci contând pentru etapa a 34-a a campionatului Angliei, care ar fi trebuit să se dispute în urmă cu 11 zile.

HotNews.roFoto: Hotnews

Manchester United a condus cu 1-0, prin golul marcat de Fernandes ’10. Pentru United a înscris şi Rashford, în minutul 68.

Liverpool s-a impus prin golurile marcate de Jota ’34, Firmino ‘45+3, ’47 şi Salah ’90.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Manchester United și Liverpool.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la 2 mai, dar a fost amânat atunci după ce fanii gazdelor au pătruns în stadion şi pe gazon, cu câteva ore înainte de start, informează News.ro.

Joi, suporterii echipei Manchester United au continuat protestele faţă de familia Glazer. Ei au încercat să împiedice disputarea meciului blocând un autocar Liverpool cu maşinile. Autocarul a fost deblocat după intervenţia forţelor de ordine. Potrivit L’Equipe, echipa a sosit la stadion cu alt autocar decât cel blocat, care a folosit un traseu diferit, tocmai pentru a se evita incidentele.

În urma acestui succes, Liverpool a acumulat 60 de puncte (are un meci mai puțin disputat) și se află la 4 lungimi distanță de Chelsea, echipa clasată pe locul 4 (ultimul care asigură prezența în sezonul viitor de Champions League).

Clasament Premier League:

1. Manchester City 80 puncte / 35 meciuri

2. Manchester United 70 / 36

3. Leicester 66 / 36

4. Chelsea 64 / 36

5. Liverpool 60 / 35

6. West Ham 58 / 35

7. Tottenham 56 / 35 etc.