​Premier League a anunţat, miercuri, că meciul Manchester United – Liverpool, care ar fi trebuit să se dispute săptămâna trecută dar a fost amânat din cauza suporterilor echipei gazdă, a fost programat la 13 mai.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ca urmare a acestei programări, Manchester United va juca trei meciuri într-un interval de cinci zile, având în perioada respectivă şi confruntări cu Aston Villa (în deplasare, 9 mai) şi cu Leicester City (acasă, 11 mai). United mai are un meci în intervalul de opt zile care include şi partidele menţionate, şi anume confruntarea de joi cu AS Roma, din deplasare, din Europa League.

Sute de fani ai echipei Manchester United au pătruns pe teren cu câteva ore înainte de meciul din Premier League cu FC Liverpool, duminică, şi au cerut plecarea proprietarilor americani, familia Glazer. După acest protest, partida a fost amânată.

Protestele au loc în contextul în care Manchester United a făcut parte din proiectul Superligii europene şi Joel Glazer era chiar vicepreşedinte al ligii. Familia Glazer deţine clubul din Manchester din 2005, informează News.ro.