După ce Hansi Flick a anunțat la mijlocul lunii aprilie că vrea să părăsească echipa la sfârșitul sezonului, bavarezii nu au stat mult pe gânduri. Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Flick, însă pentru o sumă record.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

UPDATE RB Leipzig a confirmat faptul că Julian Nagelmann va părăsi echipa la finalul acestui sezon de Bundesliga. Astfel, tehnicianul în vârstă de 33 de ani o va prelua pe Bayern Munchen începând din 1 iulie 2021.

Pe 17 aprilie, după victoria lui Bayern Munchen contra lui Wolfsburg (3-2), antrenorul Hansi Flick a declarat: „Am anunţat echipa, vreau să îmi închei contractul la sfârşitul sezonului".

Bayern s-a mișcat rapid, iar presa germană a anunțat că antrenorul lui RB Leipzig, Julian Nagelsmann, ar urma să fie adus la echipă din vară. Suma pentru care tehnicianul va veni în Bavaria nu este deloc mică, nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

În urmă cu o săptămână, Leipzig cerea o sumă de două ori mai mică, de aproximativ de 15 milioane de euro, dar se pare că lucrurile s-au schimbat pentru că Leipzig vrea să profite de faptul că Nagelsmann mai are contract până în 2023.

Fabrizio Romano, unul dintre cei mai cunoscuți și bine cotați jurnaliști din Europa, a anunțat că, în dimineața zilei de marți, Bayern și Leipzig au bătut palma pentru aducerea tehnicianului în vârstă de doar 33 de ani.

Tehnicianul german va semna pe 5 ani și obiectivul va fi, pe lângă titlu, cucerirea Ligii Campionilor.

Deși informația nu este oficială, este cunoscut faptul că Romano are surse solide în lumea fotbalului, iar informațiile oferite de el sunt, în majoritatea cazurilor, adevărate.