Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină la un control antidoping, iar directorul sportiv al Dinamo, Mario Nicolae, a explicat că acesta este susţinut în comunicarea cu Agenţia Naţională Antidoping (ANAD).

Foto:

”Acum Magaye e suspendat, urmând ca la finalul anchetei, dacă va ieşi că este vinovat, să se încheie contractul de muncă. Apoi, vom merge mai departe. Nu putem tolera aşa ceva când e vorba de imaginea lui Dinamo. Vor fi cerute daune, imaginea lui Dinamo e afectată, am apărut în toate ziarele din lume.

Contractul are clauze clare, dacă e prins pozitiv sau refuză controlul, clubul poate termina unilateral urmând să ceară daune în cazul unei astfel de situaţii, vorbim de cocaină, de imagine, de Dinamo, nu ai cum să treci peste, nu te poţi juca cu astfel de lucruri”, a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae.

”Când a apărut episodul jacuzzi, nimeni nu i-a arătat mai multă susţinere decât cei din DDB, dar se pare că Gueye nu a învăţat nimic. Fanii se simt trădaţi, dezamăgiţi. Au contribuit cu bani, şi-au rupt din alocaţie, din pensie, iar banii tăi se duc la un jucător care pătează numele lui Dinamo.

Să nu credeţi ca ne comportam cu el ca un lepros, ţinem legătura, îl sprijinim în comunicarea cu ANAD. Cu excepţia episodului jacuzzi, el se pregătea foarte bine, venea la timp, nu întârzia, nu puteai ştii ce face în restul timpului. Nu ne-a dat de bănuit că are un anturaj”, a precizat oficialul dinamovist, conform digisport.ro.

Atacantul dinamovist Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo - Steaua din Cupa României.

Conform sursei citate, jucătorul a fost suspendat provizoriu, iar ANAD a notificat clubul Dinamo în legătură cu acest caz. LPF, COSR şi FRF au fost, de asemenea, înstiinţate.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, la 10 februarie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului. Gueye a jucat o repriză, fiind schimbat la pauză cu Morsay.

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

Născut la 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. El a început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Gueye a evoluat în 18 meciuri în acest sezon şi a marcat trei goluri, informează News.ro.