Ianis Hagi a reușit să fie unul dintre oamenii importanți pentru Glasgow Rangers în acest sezon, formație care este tot mai aproape de titlul de campioană a Scoției. Într-o conferință de presă, internaționalul român a vorbit despre concurență, ambiție, mentalitate și momentul pozitiv pe care-l traversează echipa de pe "Ibrox Park".

HotNews.roFoto: Hotnews

Nu contează scorul

"Într-un sezon, nu poţi câştiga mereu cu 3, 4, 5-0. Vor fi mereu meciuri dificile, dar totul se rezumă la a câştiga cu 1-0 şi a-ţi face treaba. Cel mai important lucru e de fiecare dată să iei cele trei puncte" - Ianis Hagi, conform contului de Twitter al clubului.

Multă emoție

"Există multă emoţie, dar trebuie să ne păstrăm aceeaşi mentalitate pe care am avut-o tot sezonul. Concentrarea noastră este acum pe meciul cu Livingston şi să ne facem treaba acolo. Cred că toată lumea ştie în ce poziţie ne aflăm, dar mentalitatea noastră de la începutul sezonului a fost să jucăm cât de bine putem şi să câştigăm fiecare meci" - Ianis Hagi.

E fericit pe teren

"Când eşti fericit dai totul pe teren, iar eu mă bucur de fotbal cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Partidele cu multă presiune reprezintă genul de fotbal pe care îl iubesc. Iar echipa a jucat foarte bine până acum" - Ianis Hagi.

Concurență mare în atac

"Toţi jucătorii de atac suntem diferiţi, iar acest lucru ne face să fim imprevizibili şi dorim să construim pe performanţele europene când echipa are nevoie de noi. Suntem diferiţi, dar ne înţelegem foarte bine cu antrenorul" - Ianis Hagi.

Victoriile aduc victorii

"Câştigarea meciurilor este cel mai plăcut lucru şi asta mi-a ţinut moralul sus în această perioadă. Îmi lipsesc mult fanii, dar asta e situaţie şi trebuie să câştigăm meciuri în continuare" - Ianis Hagi.

De știut:

  • În acest sezon din Premiership, Ianis are șase goluri marcate și 9 pase de gol.
  • Rangers este lider detașat în Scoția: 15 puncte avans față de Celtic (un meci mai puțin jucat), marea rivală.
  • În Europa League, Rangers este calificată în optimi, acolo unde se va duela cu Slavia Praga (11 martie, turul / 18 martie, returul). La cehi evoluează Nicușor Stanciu.