​Brazilianul a postat, sâmbătă seară, în social media, un mesaj prin care îl felicită pe Lionel Messi pentru că i-a egalat recordul de goluri marcate pentru un singur club.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Când din inima ta se revarsă iubirea, este dificil să îţi schimbi calea. La fel ca tine, ştiu cum este să iubeşti să porţi în fiecare zi acelaşi tricou. La fel ca tine, ştiu că nimic nu este mai bun decât locul în care ne simţim acasă. Felicitări pentru recordul tău istoric, Lionel. Dar mai presus de orice, felicitări pentru cariera ta frumoasă la Barcelona. Poveşti ca ale noastre, de iubire pentru un singur club atât de mult timp, din nefericire vor fi din ce în ce mai rare în fotbal. Te admir foarte mult”, a notat Pele.

Lionel Messi, care a înscris sâmbătă în partida FC Barcelona – Valencia, din LaLiga, scor 2-2, a egalat recordul lui Pele de goluri înscrise pentru un singur club. Messi a marcat al 643-lea gol.

Pele a stabilit recordul de 643 de goluri la Santos, în perioada 1956-1974, potrivit News.ro.

Quando seu coração transborda de amor, é difícil mudar o seu caminho. Assim como você, eu sei o que é amar usar a mesma...

Posted by Pelé on Saturday, December 19, 2020