Golul marcat de starul suedez Zlatan Ibrahimovic la debutul în tricoul echipei Los Angeles Galaxy, în cursul unei partide împotriva rivalei Los Angeles FC, a fost ales de suporteri drept cea mai frumoasă reuşită în cei 25 de ani de istorie a Ligii profesioniste nord-americane de fotbal (Major League Soccer), informează EFE.

Zlatan Ibrahimovic si golul fantastic reusit pentru GalaxyFoto: Captura YouTube

Golul lui Ibrahimovic, înscris pe 31 martie 2018, în derby-ul "oraşului îngerilor" a fost preferatul iubitorilor fotbalului din America de Nord.

Atacantul suedez, intrat în joc în repriza secundă, l-a învins atunci pe portarul advers cu un şut spectaculos de la 40 de metri, fără preluare, în minutul 77, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj (3-3). El a înscris apoi cu capul, din interiorul careului, golul care a adus victoria echipei sale, în prelungiri (scor 4-3), relatează Agerpres.

Zlatan Ibrahimovic a evoluat pentru Los Angeles Galaxy până la sfârşitul anului 2019, reuşind în total 53 de goluri în 58 de meciuri disputate. El joacă în prezent pentru echipa italiană AC Milan.

Reușita magică a lui Zlatan Ibrahimovic: