Fotografii în care trei persoane apar lângă sicriul deschis în care se afla trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona s-au viralizat pe internet, iar cei care au făcut acest gest au primit amenințări cu moartea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Trei dintre lucrătorii firmei de pompe funebre care s-au ocupat de înmormântarea lui Maradona au găsit de cuviință să-și facă poze lângă sicriul deschis în care se afla fostul mare jucător, iar apoi să le posteze pe rețelele sociale.

Conform BBC, fapta nu a rămas fără consecințe, iar cei care apar în fotografiile respective au primit amenințări cu moartea.

Cei trei s-au fotografiat lângă trupul neînsuflețit al lui Diego în timp ce sicriul se afla depus la Palatul Prezidențial din Buenos Aires.

Patronul firmei de pompe funebre spune că persoanele care apar în fotografii sunt colaboratori ai firmei, aceștia ajutând la transportul sicriului.

Fotografiile au stârnit un val de furie în rândul fanilor lui Diego, iar cei care apar în respectivele imagini au primit amenințări cu moartea.

Matias Morla, avocatul lui Maradona, a precizat că "ticăloșii" care și-au făcut poze lângă sicriul deschis în care se afla fostul decar al Argentinei vor avea de suferit.

Bărbatul mai în vârstă care apare în fotografii a precizat că totul a fost "ceva instantaneu".

"Fiul meu, ca orice copil, a ridicat degetul mare (semnul de OK) și au făcut poza. Știu că foarte mulți oameni s-au simțit ofensați, au fost foarte afectați. Au spus că o să ne omoare, o să ne spargă capetele", a precizat Claudio Fernandez pentru Radio 10, potrivit BBC.

Patronul firmei de pompe funebre este un cunoscut al familiei Maradona, acesta ocupându-se și de înmormântarea altor membri ai familiei lui Diego.

"Familia lui are încredere deplină în noi, de aceea suntem atât de afectați", a afirmat patronul respectivei firme.

S-ar putea să te intereseze și: