Naționala de fotbal a României nu traversează cel mai bun moment, tricolorii înregistrând trei înfrângeri consecutive. Nu puțini au fost cei care l-au criticat pe Mirel Rădoi, ultimul pe listă fiind un fost candidat la șefia FRF, Marcel Pușcaș. "Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți", a spus, printre altele, fostul jucător al Stelei.

Mirel RadoiFoto: frf.ro

Fost candidat la președinția FRF în 2014, Pușcaș l-a atacat vehement pe actualul selecționer, acesta precizând că numirea sa la naționala României nu a fost decât o lovitură de imagine a lui Răzvan Burleanu, actualul conducător de la Casa Fotbalului.

„Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă ca fotbalist, dar nu neapărat ca antrenor. Ce anume ai ales ca selecționer? O imagine. Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine...

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți. Dacă de la 18 de ani, de când a terminat liceul.. Nu prea ți-au trecut cărți prin mână. Nu spun că ele sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții... Un «urechist», un lăutar. Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cântă pe la nunți și petreceri și e aplaudat.

Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie și e nevoie de decizii rapide, te ajută și cărțile. Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda. Iată că nu ține” - Marcel Pușcaș la ProX.

Liga Națiunilor, clasament:

1. Austria 9 puncte (6-4)

2. Norvegia 9 (11-3)

3. România 4 (4-8)

4. Irlanda de Nord 1 (2-8)

Au mai rămas de disputat pentru tricolori:

România - Norvegia / 15 noiembrie, ora 21:45

Irlanda de Nord - România / 18 noiembrie, ora 21:45.

Ambele partide vor fi LiveText pe HotNews.ro.

Mirel Rădoi și posibila plecare de la echipa națională: "Probabil că luna viitoare foarte multă lume va fi mai fericită"