​Jurnaliștii de la goal.com îi dedică multă atenție lui Ianis Hagi, jucător despre care spun că știu unde va evolua în sezonul viitor. Aflat sub contract cu Genk, dar împrumutat la Glasgow Rangers, internaționalul român se pregătește de o nouă aventură fotbalistică.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Conform goal.com, Ianis își va schimba echipa de care aparține, Rangers urmând să plătească cele cinci milioane de euro pentru a obține transferul definitiv al românului (în acest moment, Hagi este doar împrumutat pe Ibrox Park).

Potrivit goal.com, Hagi va deveni unul dintre primii zece jucători din istoria clubului scoţian, din punct de vedere al sumei de transfer, dacă Rangers îl va cumpăra de la Genk.

Glasgow Rangers a decis să activeze clauza de transfer definitiv, după ce a văzut interesul celor de la Lazio pentru fotbalistul crescut la Viitorul Constanța.

Fiul lui Gheorghe Hagi, 12 meciuri în toate competiţiile, a avut evoluţii apreciate cu Rangers mai ales în Liga Europa, iar fanii echipei scoţiene doresc ca tânărul fotbalist să fie păstrat pe Ibrox Park, susține News.ro.