Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani pe 5 februarie și își face planuri pentru cariera pe care o va urma după ce va părăsi terenul de fotbal. Atacantul portughez se gândește să se apuce de actorie, potrivit Mediafax.

Cristiano RonaldoFoto: uefa/ twitter

Într-o conferință de presă, Ronaldo a anunțat că vrea să mai joace fotbal atât timp cât îi va permite corpul să o facă. Acesta susține că muncește continuu pentru a-și îmbunătăți abilitățile mentale și fizice. Jucătorul portughez își dorește să experimenteze noi provocări după ce se va lăsa de fotbal, astfel că intenționează să joace și într-un film.

„În urmă cu câțiva ani, vârsta până la care se juca fotbal era de 30-32 de ani, dar acum găsești pe teren și jucători de 40 de ani. În momentul în care corpul meu nu mai răspunde corect, atunci va fi momentul să plec. Succesul meu pe teren este rezultatul muncii grele și a modului de a trăi.

Muncesc continuu pentru a-mi îmbunătăți abilitățile mentale și fizice. Doresc să-mi continui studiile după ce mă retrag din fotbal. Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru a învăța lucruri noi și să am provocări diferite, de exemplu să joc într-un film”, a explicat Cristiano Ronaldo.​