​Petrolul Ploiești a încheiat seria de invincibiliate de pe teren propriu în Liga 2, luni, după ce a pierdut contra celor de la SCM Gloria Buzău, scor 0-1, în runda cu numărul 19 din campionat, potrivit Mediafax.

Liga 2Foto: frf.ro

Unicul gol al partidei a fost înscris de Valentin Munteanu, în minutul 49. Acesta a primit o pasă de la Valentin Alexandru și l-a învins pe portarul Avram.

Spre finalul jocului, o parte a suporterilor prezenți pe Stadionul "Ilie Oană" i-au solicitat demisia antrenorului Flavius Stoican.

"Am auzit lucrurile astea, e normal, pentru că nu e o situație comodă. Chiar mi se pare nedrept că s-a ajuns să câștigi atâtea meciuri și la primul meci pierdut, contra unei echipe care s-a apărat, care a mai tras de timp, să strigi asta. Nu mi se pare corect că jucătorii au fost huiduiți. De aceea nu s-au reușit lucruri aici, pentru că nu există răbdare. Într-un fel îi înțeleg, dar pe de altă parte nu.

O să fiu foarte atent la ce se va întâmpla în aceste două meciuri rămase, iar apoi vom trage linie. Nu pot să las echipa în mijlocul campionatului, când mai sunt două etape (n.r. - în anul 2019). Cu siguranță că oamenii sunt dezamăgiți, dar nu pot lua o astfel de decizie. Merg cu echipa până la capăt sau până la prima întrerupere", a declarat Stoican, la Digi Sport.

Pentru Petrolul Ploiești a fost primul eșec pe teren propriu, după șapte meciuri de invincibilitate. Echipa lui Stoican a ratat șansa de a urca pe locul secund, menținându-se pe locul 4, cu 30 de puncte acumulate în 18 runde.

De partea cealaltă, SCM Gloria Buzău a acumulat a doua victorie consecutivă și a urcat pe locul 8, cu 26 de puncte.