Antonio Rodriguez (27 de ani), portarul echipei Guadalajara, a produs un eveniment inedit pe terenul de fotbal, marcând din propriul careu în meciul cu Veracruz, de duminică, din runda cu numărul 19 a primei ligi mexicane, scor 3-1, scrie Medifax.

HotNews.roFoto: Hotnews

În minutul 90+4 al confruntării, la scorul de 2-1 pentru Guadalajara, oaspeții de la Veracruz au beneficiat de un corner, astfel că și portarul Jurado Roca a venit în careu. Acțiunea echipei Veracruz nu s-a concretizat, iar mingea a ajuns în brațele lui Antonio Rodriguez, care a decis să degajeze din propriul careu.

Șutul portarului de la Guadalajara nu a putut fi oprit de un ultim fundaș aflat în apropierea careului, iar Antonio Rodriguez și-a trecut în cont primul gol din carieră și a stabilit scorul final al partidei Guadalajara-Veracruz: 3-1.

Antonio Rodriguez a fost crescut la echipa de juniori a lui Guadalajara, însă a evoluat sub formă de împrumut și la alte echipe din Mexic, precum Leon, Club Tijuana sau Lobos.

Portarul a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012, alături de naționala Mexicului, dar și Liga Campionilor CONCACAF și Cupa Mexicului, alături de Guadalajara.