Dinamo a traversat o adevarata criza a bancii tehnice in toamna: Mircea Rednic, cazut in dizgratia vestiarului, a fost nevoit sa demisioneze, la capatul unei serii de rezultate slabe. Inlocuitorul lui Rednic, italianul Walter Zenga nu a stat foarte mult la comanda "haitei" - desi a obtinut initial citeva rezultate bune, Zenga a platit pentru citeva egaluri si mai ales pentru maniera in care a pierdut derby-ul cu Steaua (0-1 in Ghencea) - echipa sa nu a tras un sut pe poarta!

Dupa despartirea de Zenga, conducerea administrativa a lui Dinamo l-a adus pe antrenorul Cornel Talnar si i-a incredintat destinul primei echipe, in tandem cu administratorul delegat Cornel Dinu.

Cuplul Talnar - Dinu nu parea sa fie amenintat de niciun eveniment neprevazut in aceasta iarna. Insa rezultatele slabe obtinute de echipa in pregatiri i-a condus pe oficiali sa revina la cautarea asidua a unei solutii. Atentia conducerii dinamoviste s-a indreptat spre Gheorghe Multescu, fosta glorie dinamovista, care la inceputul anului s-a despartit de Universitatea Cluj (ultima clasata).

Multescu a recunoscut o discutie purtata luni cu Nicolae Badea, presedintele lui Dinamo, insa nu a confirmat ferm recrutarea sa de catre bucuresteni: "Vom vedea in zilele urmatoare, e posibil orice".