​FCSB a organizat, duminică, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Astra Giurgiu, de luni, din etapa a patra a Ligii I. La ea au participat antrenorul secund Vergil Andronache şi noua achiziţie Ionuţ Panţîru, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Rămasă fără antrenor principal după înfrângerea cu Alaşkert, de joi, din preliminariile Europa League, scor 2-3, FCSB este în căutarea unui nou antrenor, iar interimatul pentru partida de la Giurgiu va fi asigurat de antrenorul secund Vergil Andronache, care este convins că vicecampioana va arăta o altă faţă în partida cu Astra.

"Acum am vorbit cu băieţii, zilele astea au fost ca nişte ani. Nu e uşor să faci ceea ce au făcut ei, a fost o stare de oboseală, dar ne cunoşteam programul şi nu trebuie să ne plângem. Atmosfera e foarte bună şi i-am felicitat pentru modul cum s-au antrenat zilele astea. Eu am observat dorinţa de a câştiga, asta le-am şi spus. Trebuie să fie bărbaţi adevăraţi şi nimic mai mult. Nu am observat tensiune, e doar dorinţa de a câştiga. Veţi vedea, am curajul să fac afirmaţia asta, că mâine seară veţi vedea o echipă cel puţin determinată", a declarat Andronache.

Andronache a vorbit şi despre cunoscutele probleme de lot ale celor de la FCSB şi a declarat că nu se simte deloc sub presiune la vicecampioana României.

"Echipa o vom face noi, staff-ul. Noaptea este un sfetnic bun, ne-am gândit şi la varianta de a odihni jucători, dar până mâine mai e o noapte. Nu e prea comod. Încă sunt accidentări, dar începând cu meciul de mâine vom arăta o altă faţă. Primul jucător care ar putea să apară va fi Mihai Roman, dar este de durată. Eu n-am simţit presiune niciodată. Vă aud pe toţi că e vorba de presiune. Nu am simțit lucrul ăsta, ba din contră. Sunt oameni profesionişti în clubul ăsta. Pentru un antrenor e extraordinar de uşor", a mai spus Andronache.

Meciul Astra Giurgiu – FCSB, din etapa a patra a Ligii I, se joacă luni, de la ora 21:00.