Lampard, De Gea, Pogba, Sarri, Zaha, Mata și mulți alții alimentează paginile ziarelor și rubricilor de sport. Sezonul transferurilor din acest an va fi deosebit de interesant, deoarece marile echipe ale continentului se străduie să arate ce au învățat din eșecuri sau încearcă să-și consolideze performanțele. Manchester United este în centrul atenției după un sezon ratat.

GossipFoto:

Antrenorul în vârstă de 60 de ani al lui Chelsea, Maurizio Sarri, este o țintă pentru Juventus, care trebuie să-l înlocuiască pe Massimiliano Allegri. Dar și Roma este interesată de italian. (Sky Sports)

Frank Lampard, managerul lui Derby, ar putea reveni la Chelsea pentru a-l înlocui pe Sarri, dar Juventus se gândește și la Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio. (Daily Mirror, via Sky Sports Italia)

Arsenal este cu ochii pe Markus Schubert, 20 de ani, portarul lui Dynamo Dresda și al naționalei germane Under-21, pentru un transfer liber prin care să-l înlocuiască pe Petr Cech, care se va retrage. (Bild)

Peste 330.000 de fani au votat într-un sondaj privind performanțele jucătorilor lui Real Madrid în 2018-2019 și 92% nu i-au dat lui Gareth Bale notă de trecere. (Marca)

Se vorbește că Newcastle ar fi interesată de mijlocașul spaniol de 31 de ani Juan Mata, care este sub contract cu Manchester United. (Sun)

Manchester United vrea să-l aducă pe Ivan Rakitic, 31 de ani, iar Barcelona ar fi de acord să-l vândă pe mijlocașul croat. (Daily Record)

Tot Manchester United este gata să facă o ofertă fermă pentru mijlocașul englez de 21 de ani Sean Longstaff de la Newcastle și este pe cale să parafeze o mutare a extremei Daniel James, 21 de ani, de la Swansea, contra 15 milioane de lire sterline (ESPN)

Foarte activă după un sezon ratat, Manchester United e gata să achite 50 de milioane de lire pentru fundașul central englez Aaron Wan-Bissaka, 21 de ani, de la Crystal Palace (Mirror)

Portarul Spaniei și al lui Manchester United, David De Gea, 28 de ani, a refuzat să semneze o prelungire a contractului care va expira la finalul sezonului următor. (Sun)

United vrea să-i ofere banderola de căpitan de echipă mijlocașului francez Paul Pogba, 26 de ani, într-un efort de a-l convinge să rămână pe Old Trafford. (ESPN)

Tottenham a renunțat la planurile privindu-l pe Wilfried Zaha de la Crystal Palace, 26 de ani, după ce au aflat evaluarea de 100 de milioane de lire a internaționalului ivorian. (Evening Standard)

Tottenham poartă negocieri pentru atacantul uruguaian de 22 de ani Maxi Gomez de la Celta Vigo, care are o clauză de reziliere a contractului de 43 de milioane de lire. (Star)

Newcastle și West Ham United încearcă să-l aducă pe atacantul brazilian de 22 de ani Wesley Moraes de la Club Brugge. (Mirror)

Antonio Conte a câștigat procesul cu Chelsea, care trebuie să-i plătească fostului său antrenor italian 9 milioane de lire drept compensație pentru că l-au dat afară vara trecută. (Times)

Frank Lampard, managerul lui Derby, vrea să-l aducă pe fostul său coechipier de la Chelsea, Gary Cahill, dacă Berbecii o înving pe Aston Villa în play-off-ul Championship și pormovează în Premier League.

Englezul Cahill, 33 de ani, n-a fost titular în niciun meci din Premier League în 2018-2019. (Mirror)

Manchester United a vândut toate biletele pentru sezonul 2018-2019 în timp record. (Mail)