​Clubul belgian de fotbal Royal Antwerp a dezminţit joi, într-un comunicat, informaţiile vehiculate de presă, potrivit cărora ar exista neînţelegeri între proprietarul său, Paul Gheysens, şi antrenorul echipei, românul Ladislau Boloni, relatează agenţia Belga, citată de Agerpres.

Ladislau BoloniFoto: royalantwerpfc.be

"Royal Antwerp FC deplânge informaţiile apărute în presă, unde anumiţi ziarişti pretind că există o relaţie proastă între Paul Gheysens, proprietarul nostru, şi antrenorul nostru Ladislau Boloni", a indicat revelaţia actualului sezon în Belgia, aflată pe locul 3 în campionat.

"Şi în cazul lui Luciano D'Onofrio (directorul sportiv - n. r.) există un mare respect reciproc şi în fiecare zi se munceşte mult pentru dezvoltarea acestui club", se arată în comunicat.

Antwerp a atras atenţia asupra momentului apariţiei acestor zvonuri: "Coincidenţă, în momentul în care echipa noastră se prezintă cu adevărat bine şi luptăm pentru un loc în Europa, este foarte ciudat că apar astfel de informaţii false. Atmosfera din cadrul clubului este excelentă şi nu ne vom lăsa deranjaţi de aceste demersuri răutăcioase."

"Astfel de acţiuni oferă clubului nostru o forţă şi o încredere suplimentare pentru a continua această dinamică pozitivă", se mai afirmă, printre altele, în comunicatul celei mai vechi grupări din fotbalul belgian.

Boloni o pregăteşte din vara lui 2017 pe Antwerp.