UEFA a decis să îl suspende trei etape pe Neymar (27 de ani), după ieşirea nervoasă de la finalul meciului dintre PSG şi Manchester United, din Champions League. Brazilianul a adresat injurii oficialilor partidei, printr-o postare pe un site de socializare, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, Neymar nu va putea evolua în primele trei meciuri din următoarea campanie europeană (2019/ 2020). Nu va juca în partidele tur din grupele Champions League. Nemulţumirile fotbalistului au avut la bază o decizie luată de arbitrul Damir Skomina, în urma consultării VAR, când s-a decis acordarea unei lovituri de pedeapsă în ultimele minute ale partidei din Franţa. Penalty-ul a fost transformat, iar Manchester United a mers mai departe.

”E o ruşine, au pus patru oameni care habar nu au de fotbal să urmărească reluările pentru VAR. Nu este penalty. Cum să fie henţ când e întors cu spatele? Să vă duceţi dracului", a fost mesajul postat de starul PSG-ului, la finalul partidei.

Citește și:

Neymar acuză arbitrajul după ce PSG a fost eliminată din Champions League: "Este o rușine. Nu a fost nimic, niciun penalty"