Brazilianul Neymar, atacantul-vedetă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu s-a aflat în teren la meciul cu Manchester United (1-3) din cauza unei accidentări, a tunat împotriva arbitrajului pe care l-a considerat defavorabil la adresa parizienilor şi l-a descris drept ''o ruşine'', relatează AFP, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este o ruşine. Au pus patru tipi care nu înţeleg nimic din fotbal ca să urmărească un şut cu încetinitorul la televizor", a scris Neymar pe contul său de Instagram, după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor.

"Nu a fost nimic, niciun penalty", a adăugat "Ney", care e accidentat şi a ratat ambele meciuri cu Manchester United.

Tot pe reţelele de socializare, francezii Eric Cantona şi Patrice Evra, foşti jucători emblematici ai lui Manchester United, şi-au manifestat bucuria. "Sunt fericit", a spus "Canto", în timp ce Evra s-a filmat strigând ''Aici este Manchester, aici este Manchester!''.

Manchester United s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în deplasare pe Paris Saint-Germain cu scorul de 3-1, în manşa secundă a optimilor de finală.

United, care fusese întrecută pe ''Old Trafford'' cu 2-0, a obţinut calificarea după un penalty transformat de Marcus Rashford în min. 90+4, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru henţ la Presnel Kimpembe, după intervenţia arbitrajului video.

''Diavolii roşii'' au deschis scorul rapid pe Parc des Princes, prin belgianul Romelu Lukaku (2), PSG a egalat prin Juan Bernat (12), dar acelaşi Lukaku a adus în avantaj echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer (30). Ambele goluri ale belgianului au venit după erori ale parizienilor, comise de Thilo Kehrer, respectiv Gianluigi Buffon.

S-ar putea să te intereseze și:

IMAGINEA ZILEI: Cantona, Sir Alex Ferguson și Solskjaer, trei generații, același club - Manchester United

Thomas Tuchel, după eliminarea din Champions League: "Nu știu să explic ce s-a întâmplat. Mă voi duce acasă, fără să vorbesc, fără să gândesc"

Ole Gunnar Solskjaer laudă performanța echipei sale: "Acesta este Manchester United. Băieții au fost cu adevărat formidabili"

VIDEO PSG - Manchester United 1-3 / Seara magică a "diavolilor" - Rashford a înscris golul calificării din penalty, în minutul 90+4

Champions League: Manchester United, în sferturi datorită numărului de goluri marcate în deplasare (3-1 vs PSG) - Reușitele echipei engleze au venit în urma gafelor parizienilor