Barcelona a început fără Messi meciul de pe terenul lui Villarreal, însă nu părea să aibă probleme: în minutul 16, catalanii conduceau deja cu 2-0. Partida a luat însă o întorsătură neașteptată, iar "Submarinul galben" a înscris de patru ori(!). A fost nevoie de două goluri venite târziu: în minutele 90 (Messi) și 94 (Suarez) pentru ca liderul la zi din LaLiga să plece cu un punct (4-4).

HotNews.roFoto: Hotnews

Barca a început fără Messi și Pique meciul contând pentru etapa cu numărul XXX din LaLiga. Debutul a fost unul de vis, cu două reușite pentru oaspeți (Coutinho 12 și Malcom 16).

Nu a fost însă deloc o plimbare prin parc pentru catalani, gazdele revenind incredibil prin golurile marcate de Chukwueze '23, Ekambi '50, Iborra '62 şi Bacca '80.

Messi a ieșit la rampă în minutul 90, atunci când a punctat superb dintr-o lovitură liberă. La ultima fază, catalanii au salvat inextremis un punct, după reușita lui Luis Suarez (94). S-a încheiat 4-4, iar Barcelona are acum un avantaj de 8 puncte față de Atletico Madrid, a doua clasată.

Cele două rivale (Barca și Atletico) se vor duela sâmbătă pe Camp Nou.

Rezultatele zilei în LaLiga:

Atletico Madrid - Girona 2-0

Espanyol - Getafe 0-0

Villarreal - Barcelona 4-4

Se vor disputa miercuri:

Bilbao - Levante

Eibar - Rayo Vallecano

Huesca - Celta Vigo

Valencia - Real Madrid

Clasament:

1 Barcelona 70 puncte

2 Atletico Madrid 62

3 Real Madrid 57 (-1 meci)

4 Getafe 47 etc.

Aici poți urmări un rezumat al partidei Villarreal - Barcelona.