​CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii I, a debutat cu o victorie în play-off, 3-1 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Clujenii au adunat 30 de puncte, cu cinci mai multe decât FCSB, care va primi vizita Viitorului.

Jucatorii echipei CFR ClujFoto: cfr1907.ro

20 de secunde, 10 pase și un voleu. De atât a avut nevoie liderul Ligii I pentru a deschide scorul. Țucudean a înscris al 17-lea gol din acest sezon cu o execuție superbă, după ce a primit o pasă destul de incomodă de la Deac. Oaspeții au dat semne de viață în debutul reprizei secunde și au egalat prin Vașvari în minutul 48. Acesta a reluat din interiorul careului mic la o pasă primită de la Mensah. CFR-ul a revenit în avantaj în minutul 57, când Djokovic a plasat foarte bine cu capul o minge la care Niczuly nu a mai ajuns. Deac a închis tabela în minutul 90+3, din penalty.

Șase victorii în șase confruntări directe cu Sepsi are CFR Cluj. Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în 11 zile. În ultima etapă a sezonului regulat, CFR a câștigat cu scorul de 1-0, pe teren propriu. Același rezultat s-a înregistrat și în sferturile Cupei României, însă acel meci s-a disputat la Sfântu Gheorghe.

Juan Emmanuel Culio a fost eliminat în minutul 70. Argentinianul a primit cartonaș roșu și în ultima partidă în care a jucat pentru clujeni, în etapa a 25-a a sezonului regulat, împotriva celor de la Poli Iași și în etapa a 16-a, împotriva Concordiei Chiajna. De fiecare dată, acesta a primit două cartonașe galbene.

Ambele echipe au terminat partida în zece oameni, după ce Mensah a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 90+2 pentru că l-a faultat pe Omrani în careu.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Mureşan, Camora – Djokovic (Hoban ’81), Bordeianu (Boli ‘90+1), Culio - Deac, Ţucudean (Ioniţă ’68), Omrani. Antrenor: Alin Minteuan

Sepsi: Niczuly – Rudol (Mensah ’46), Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari (Hadnagy ’78) - Moura, Flores, Fl. Ştefan (Hamed ’65) – Tandia. Antrenor: Eugen Neague

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, care a fost ajutat de Marius Nicoară, Adrian Popescu și Ionuţ Coza. Observatori au fost Cornel Sorescu și Marin Petrache.