Steaua a incheiat victorioasa si al patrulea meci de pregatire al stagiului din Cipru, 2-0 cu formatia ceha FK Teplice. Golurile ros-albastrilor au fost marcate de Andres Mendoza si Pepe Moreno, iar in finalul partidei Mihaita Plesan a ratat o lovitura de la 11 metri.

Marius Lacatus a fost nevoit sa improvizeze pentru ca 10 jucatori din lotul stelist au fost indisponibili: sapte convocati la nationalele Romaniei de seniori si tineret, Emeghara nu s-a intors de la Cupa Africii, iar Radoi si Habibou sunt accidentati. Astfel, in finalul partidei cu Teplice au evoluat si doi juniori: Mustata si Alexandru Iacob.

Steaua este neinvinsa in amicalele sustinute in aceasta iarna, primind un singur gol in cinci meciuri. Dupa egalul alb cu Wisla Cracovia, in Spania, Steaua a castigat toate meciurile disputate in Cipru: 1-0 cu Metalurgs Liepajas si Levski Sofia si 2-1 cu Ceske Budejovice.

Pe 7 februarie, ros-albastrii au programat ultimul meci de la Larnaca, impotriva bulgarilor de la Lokomotiv Sofia, iar intre 11 si 15 februarie vor merge in Antalya, pentru ultimul cantonament al iernii, unde vor disputa si doua amicale, cu Zeta (Muntenegru) si Jeff United (Japonia).