​Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că este posibil ca formaţia sa să aibă nevoie să acumuleze în total 105 puncte pentru a câştiga Premier League în acest sezon, relatează Sky Sports, conform News.ro.

Jurgen KloppFoto: liverpoolfc.com

“Până acum este un sezon special. 48 de puncte înainte de Crăciun este o nebunie. Dar sunt şi alte echipe. Chelsea, Manchester City, Tottenham, Arsenal probabil vor câştiga, aşa că vor avea în jur de 40 de puncte. Probabil trebuie să ai 105 puncte ca să devii campion la finalul sezonului, nu se ştie. Ştim că suntem buni şi suntem într-o perioadă bună, dar trebuie să îi respectăm pe ceilalţi. Şi ei sunt buni, astfel că nu putem face sau plănui o petrecere pentru vara viitoare”, a spus Klopp.

Vineri seară, Liverpool a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Wolverhampton, în primul meci al etapei a XVIII-a din Premier League. Liverpool este lider neînvins în clasament, cu 48 de puncte. Pe poziţiile 2-5 se află Manchester City – 44 de puncte, Tottenham – 39 de puncte, Chelsea – 37 de puncte şi Arsenal – 34 de puncte.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO O nouă victorie pentru Liverpool (2-0 cu Wolverhampton) - Cormoranii, fără înfrângere în Premier League