Omul de afaceri Maurizio Zamparini a vândul clubul Palermo, la care evoluează atacantul George Puşcaş, însă noii proprietari nu sunt prea bine cunoscuţi încă, informează gazzetta.it, conform News.ro.

Maurizio ZampariniFoto: Wikipedia

"Gândindu-mă doar la viitorul clubului şi la fani, am semnat, cu un nod în gât, ieşirea mea din rândul proprietarilor. Obiectivul era de a găsi interlocutori care să continue munca mea cu mai multe mijloace economice. Obiectivele importante pot fi atinse doar cu investiţii pe care eu nu eram în stare să le fac. Vă salut cu multă tristeţe şi cu multă afecţiune!", a afirmat Zmaparini, într-un comunicat.

El a vândut clubul cu suma simbolică de zece euro unei societăţi londoneze, Mepal, care ar urma să achite o datorie de 22,8 milioane de euro a grupării şi să construiască un nou stadion.

Zamparini era proprietarul clubului Palermo de aproape 17 ani, perioadă în care a schimbat peste 30 de antrenori.

Echipa a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Benevento, într-un meci în care Puşcaş a fost titular şi a jucat până în minutul 89, când a fost înlocuit cu Moreo. Palermo este pe primul loc în Seria B, cu 26 de puncte, după 13 etape, în timp ce pe locul secund este Pescara, cu 23 de puncte.