​Real Madrid a pierdut, sâmbătă, un alt meci în campionatul Spaniei. Echipa antrenată de Julen Lopetegui a fost învinsă pe teren propriu de Levante, scor 2-1, și a depășit un record negativ din istoria clubului: nu a marcat pentru 481 de minute consecutive.

HotNews.roFoto: Hotnews

Real Madrid trece prin una dintre cele mai grele perioade din istorie, obținând un singur punct în ultimele patru etape de La Liga. Real a pierdut cu Sevilla, Alaves și Levante și a remizat cu Atletico Madrid.

În meciul de sâmbătă cu Levante, echipa din capitala Spaniei a depășit un record negativ din istoria clubului. Real nu a marcat pentru 481 de minute consecutive (opt ore și un minut), fosta contraperformanță de genul fiind de 464 de minute.

Marcelo a fost cel care a pus capăt "secetei" madrilene, însă golul său din minutul 72 nu a fost suficient pentru a aduce vreun punct echipei, după ce Levante a marcat de două ori în primele 13 minute ale partidei, prin Jose Morales și Roger (din penalti).

Celor patru meciuri fără victorie din campionat li se adaugă și înfrângerea cuCSKA Moscovadin Champions League.

Julen Lopetegui stă pe un butoi cu pulbere la Real Madrid, principalele nume vehiculate pentru a-l înlocui pe fostul selecționer al Spaniei fiind Guti, Santiago Solari și Antonio Conte.

Rezultatele lui Real Madrid în sezonul 2018-2019:

La Liga:

Real Madrid - Getafe 2-0

Girona - Real Madrid 1-4

Bilbao - Real Madrid 1-1

Real Madrid - Espanyol 1-0

Sevilla - Real Madrid 3-0

Real Madrid - Atletico Madrid 0-0

Alaves - Real Madrid 1-0

Real Madrid - Levante 1-2

Champions League:

Real Madrid - AS Roma 3-0

TSKA Moscova - Real Madrid 1-0.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Meciul cu Barcelona, decisiv pentru Julen Lopetegui - Real Madrid îi caută deja înlocuitor