​Cristiano Ronaldo continuă revenirea de formă la Juventus, după ce a reușit să marcheze în a doua partidă consecutivă de Serie A. Portughezul a înscris primul gol al campionilor Italiei în minutul 81 alpartidei disputate în deplasare cu Frosinoneși a ajuns la trei goluri în tricoul alb-negru.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce în prima repriză Ronaldo a fost cel mai aproape de a marca, fiind blocat de două ori de reflexele lui Sportiello, portarul lui Frosinone nu a mai putut face nimic la faza din minutul 81, la care Ronaldo a deschis scorul pentru Juventus.

Ronaldo nu a avut un start foarte reușit de campionat pentru Juventus. După primele trei etape, Cristiano nu reușise sa înscrie vreun gol, în ciuda numeroaselor încercări. De asemenea, debutul în tricoul lui Juventus în Champions League a fost unul de coșmar pentru Ronaldo,care a ieșit plângând de pe teren, după ce a fost eliminat.

În etapa a patra, Ronaldo a reușit o dublă împotriva lui Sassuolo și a adus victoria pentru Juventus. În perioada petrecută la Real Madrid, portughezul a reușit să înscrie 450 de goluri în 438 de partide.

Vezi aici toate acțiunile lui Ronaldo din meciul cu Frosinone. Golul, la minutul 10:00.