​Cristiano Ronaldo, transferat la Juventus Torino în această vară, a fost eliminat în minutul 29 al deplasării de la Valencia din Champions League, după ce a avut o confruntare cu Jeison Murillo. Jucătorul Valenciei a căzut în careu, iar portughezul i-a făcut semne să se ridice și a părut că l-a tras de păr. Arbitrul Felix Brych a decis să îi arate cartonașul roșu lui Ronaldo după ce a discutat cu unul dintre asistenți.

Momentul in care Ronaldo il trage de par pe MurilloFoto: Captura YouTube

Ronaldo a părut bulversat și a continuat să se declare nevinovat, în timp ce stătea pe gazon. Cu lacrimi în ochi, portughezul a părăsit terenul și a continuat să conteste decizia arbitrului.

Eliminarea din partida de miercuri (prima pentru Ronaldo în cele 154 partide disputate de el în Champions League) va rezulta, cel mai probabil, într-o suspendare de două partide, ceea ce înseamnă că Ronaldo nu se va putea întoarce pe Old Trafford pentru a juca împotriva fostei sale echipe, Manchester United.

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a insistat că portughezul nu trebuia să fie eliminat și a reclamat faptul că tehnologia video nu a fost încă introdusă în Champions League.

"O să spun doar că, în ocazii ca acestea, VAR-ul ajută", a declarat Allegri.

Grupa H

Valencia - Juventus Torino 0-2

A marcat: Miralem Pjanic 45 - penalty, 51 - penalty.

Daniel Parejo (Valencia) a ratat un penalty în min. 90.

Cartonaş roşu: Cristiano Ronaldo (Juventus) 29.

Young Boys Berna - Manchester United 0-3

Au marcat: Paul Pogba 35, 44 - penalty, Anthony Martial 66.

În ciuda eliminării lui Ronaldo, Juventus s-a impus cu 2-0 după ce Pjanic a transformat două lovituri de pedeapsă. Parejo a ratat un penalti pentru Valencia în prelungirile meciului.

Aici poți vedea momentul în care Cristiano Ronaldo a fost eliminat.