Cristiano Ronaldo și-a luat la revedere de la CM 2018 încă din optimi, după ce Portugalia a fost învinsă de Uruguay, scor 2-1. Starul lui Real Madrid a fost departe de evoluțiile arătate în meciurile din faza grupelor, dar este de părere că Portugalia merita să meargă în sferturi. "Portugalia a fost o echipă bună, care a jucat mai bine ca Uruguay. Am dat totul pe teren, iar eu sunt mândru de echipă", a declarat Ronaldo.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu e momentul să vorbim despre asta acum (n.r. despre retragere). Sunt sigur că echipa naţională va continua să fie una dintre cele mai bune din lume, cu jucători mari şi cu un grup de tineri fotbalişti, care au ambiţia de a câştiga", a spus Ronaldo, potrivit Digi Sport, care citeaza record.pt.

"Portugalia a fost o echipă bună, care a jucat mai bine ca Uruguay. Acesta este fotbalul, cine înscrie mai multe goluri câştigă. Trebuie să ne felicităm adversarii şi să ţinem capul sus. Am dat totul pe teren, iar eu sunt mândru de echipă, de staff-ul tehnic şi de cei care au muncit mult la această echipă", a adăugat Cristiano Ronaldo.

Edinson Cavani a fost eroul partidei dintre Uruguay și Portugalia, reușind o "dublă" de excepție care a trimis-o acasă pe campioana europeană en-titre încă din faza optimilor CM 2018. Jucătorul lui PSG a deschis scorul încă din minutul 7, lusitanii au revenit prin golul lui Pepe (55') și același Cavani a închis tabela în minutul 62.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Uruguay vs Portugalia 2-1 / "Dubla" de senzație a lui Cavani și calificarea în sferturi