​Finalul primei reprize a meciului dintre Manchester City și Liverpool a fost unul extrem de încins, după ce arbitrul spaniol Mateu Lahoz le-a anulat un gol perfect valabil "cetățenilor". Pep Guardiola a protestat vehement după decizia centralului și a urmărit din tribune partea a doua a confruntării de pe Etihad Stadium, din sferturile Champions League. "Impactul acestor decizii este foarte important. Îl ştiu din Spania, e un tip special, îi place să fie diferit", a spus tehnicianul lui City.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

În minutul 42 al partidei de pe Etihad Stadium, Lahoz a anulat reușita lui Leroy Sane, pe motiv de ofsaid, când "City conducea cu 1-0. Imediat după fluierul de final al primei reprize, arbitrul a fost asaltat de elevii lui Pep Guardiola. Tehnicianul a intrat pe teren pentru a-şi calma jucătorii și a gesticulat nervos în fața lui Lahoz, care l-a trimis în tribune.

"I-am spus că a fost gol şi m-a exclus. I-am spus că Milner a pasat balonul lui Leroy. Nu l-am insultat. Doar i-am spus că a fost gol. Ar fi fost altceva dacă am fi intrat la pauză cu 2-0.

În această competiţie, echipele sunt egale, aşa că deciziile arbitrilor au o mare importanţă. Golul lui Salah a fost din ofsaid, în tur, Jesus a marcat, dar a fost ofsaid (n.r. - gol neacordat, tot în tur). Impactul acestor decizii este foarte important. Acestui arbitru i-a plăcut să fie altfel. Când toată lumea vede ceva, el decide opusul. Îl ştiu din Spania, e un tip special, îi place să fie diferit", a declarat Pep Guardiola.

"Nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar am meritat victoria în final. Sunt multe lucruri pe care le puteam face mai bine. Ştiam că dacă vom înscrie un gol, totul se va schimba. Acum suntem în semifinale", a spus Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor".

Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, câștigând cu 5-1 dubla manșă cu Manchester City. După ce s-au impus cu 3-0 pe Anfield, "cormoranii" au învins și pe terenul liderului din Premier League, scor 2-1.

Vezi aici golul marcat de Leroy Sane:

Cum a reacționat Guardiola după anularea golului:

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Manchester City - Liverpool 1-2/ Misiune imposibilă pentru "cetățeni" - Liverpool, în semifinale după o pauză de zece ani