Romelu Lukaku va reveni la Chelsea în vara acestui an după ce îi va expira împrumutul la AS Roma, iar londonezii se gândesc să îl includă pe acesta într-un schimb cu un alt club din Serie A.

Victor OsimhenFoto: Fotoagenzia / imago sportfotodienst / Profimedia

Chelsea îl dorește cu orice preț pe Victor Osimhen - Romelu Lukaku, inclusiv în afacere

Victor Osimhen reprezintă una dintre variantele preferate de atacant pentru cluburile de top din Europa, iar parcursul slab al lui Napoli în Serie A poate favoriza o plecare a acestuia în vară.

De asemenea, Chelsea va încerca să atace în următorul sezon calificarea în UEFA Champions League, iar întoarcerea lui Romelu Lukaku de la AS Roma nu este pe placul conducerii.

Belgianul are un salariu ridicat, iar Chelsea intenționează să îl folosească pe acesta ca monedă de schimb într-o super afacere cu Napoli.

Potrivit The Sun, Chelsea dorește să îl transfere cu orice preț pe Victor Osimhen, iar sursa citată menționează că londonezii vor să achite către Napoli suma de 90 de milioane de euro și să mai dea la schimb încă doi jucători (unul dintre aceștia fiind Romelu Lukaku).

Lukaku este momentan împrumutat la Roma până la finalul acestui sezon, iar echipa din Serie A nu vrea să plătească alte 40 de milioane de euro pentru a-l transfera definitiv.

Romelu Lukaku a fost cumpărat de Chelsea cu peste o sută de milioane de euro în anul 2021.

Chelsea va avea concurență serioasă pentru nigerianul Victor Osimhen. Unul dintre cluburile interesate de atacantul lui Napoli este PSG. Conducătorii clubului francez au o problemă serioasă după ce Kylian Mbappe nu și-a prelungit contractul și va pleca liber în această vară, iar atacantul care a marcat 14 goluri sezonul acesta în Serie A pare varianta ideală.