Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, vineri seara, ca Romania a jucat bine, in special in prima repriza, in meciul cu Ungaria, scor 0-0, din preliminariile Euro-2016, regretand insa faptul ca jucatorii nu si-au creat mai multe ocazii de a marca. Pe de alta parte, selectionerul Ungariei, germanul Bernd Storck, s-a declarat multumit de egalul obtinut de echipa sa.

Anghel IordanescuFoto: HotNews / DP

"Sunt doua echipe puternice, nu este usor sa joci impotriva unei echipe cu un gabarit impresionant si a jucat in fata a 20.000 de suporteri fanatici. Am facut un joc bun, in special, in prima repriza, am stat bine tactic in teren. Din pacate nu am avut multe situatii de poarta. Cred ca echipa nationala trebuie sa-si indeplineasca obiectivul si sa ne calificam la Euro. Se poate si in acest moment sa scapam calificarea. Meciul cu Grecia va fi foarte greu, este cea mai buna echipa din grupa. Jucatorii nostri nu rezista fizic cand joaca la un interval atat de scurt", a declarat Iordanescu la TVR.

Bernd Storck: "Stiam ca va fi foarte greu. Am avut doar trei antrenamente, sunt jucatori care nu au echipe si, pe deasupra, am avut si doua accidentari, iar dupa 20 de minute a trebuit schimbat si Juhasz. Sunt multumit de rezultatul obtinut".

"Am incercat tot posibilul, pentru suporteri, am facut unele schimbari, am avut si unele situatii din care am fi putut marca, dar si ai au ratat in repriza a doua. Una peste alta sunt multumit", a mai precizat germanul.