Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca reprezentativa Ungariei va face tot ce-i sta in putinta sa castige partida cu Romania, din preliminariile Campionatului European din 2016, astfel ca intalnirea de la Budapesta va fi extrem de dificila, anunta Mediafax.

"Va fi un meci extrem de greu, maghiarii vor face tot ce le sta in putinta ca sa-l castige. Ne asteptam la acest lucru. Ei isi doresc sa castige, cum ne dorim si noi, de altfel, si tinand cont ca joaca in fata propriilor spectatori, cu siguranta ca va fi un meci dificil. Cu siguranta ca, la fel ca si noi, isi doresc sa prinda unul dintre cele doua locuri care califica direct la Campionatul European", a declarat Iordanescu.

Referindu-se la o afirmatie a selectionerului maghiar, ca ar fi multumit de un rezultat de egalitate in meciuld e vineri, Iordanescu a spus: "Ii respect punctul de vedere."

El a spus ca este o presiune mai mare acum pe nationala dupa ce formatiile romanesti de club au parasit cupele europene.

"Aveam nevoie ca echipele nooastre sa se califice (n.r. - in cupele europene), aveam nevoie pentru emulatia si pentru starea normala a jucatorilor de la cele patru echipe saude la cele doua echipe - ma refer la Astra si la Steaua. Ar fi contat enorm in moralul jucatorilor atunci cand veneau la echipa nationala. E pentru prima data dupa 11 ani cand echipele romanesti nu au reprezentanta in cupele europene si ar fi fost important pentru noi", a afirmat antrenorul.