Aparatorul Paul Papp, care fusese imprumutat, la data de 31 august 2014, pentru un an de la Chievo Verona, cu optiune de cumparare, a semnat o intelegere valabila pe cinci sezoane cu FC Steaua, a anuntat site-ul oficial al echipei campioane, citat de Mediafax.

Paul PappFoto: HotNews / DP

Papp, 25 de ani, a inscris cele doua goluri ale victoriei Romaniei impotriva Irlandei de Nord, obtinuta, vineri, de tricolori, pe Arena Nationala, in etapa a IV-a a Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

"Ma simt increzator ca pot face lucruri si mai bune decat pana acum. Imi doream foarte mult sa joc la cea mai buna si iubita echipa din Romania si pot spune ca ma simt excelent aici. La Steaua am gasit un climat foarte bun pentru a progresa, niste oameni de caracter si foarte multa valoare. Traversez o perioada cu multe realizari, iar toate acestea au venit dupa o munca foarte intensa si cu ajutorul lui Dumnezeu.

Sper sa nu ma opresc aici, sper sa continui tot asa, sa ma antrenez bine, sa progresez, sa joc si sa dau totul pentru clubul meu. Acest transfer reprezinta increderea pe care au avut-o in mine oamenii din acest club. Sunt fericit si, totodata, fascinat de Magica Steaua!", a declarat Papp pentru site-ul oficial al echipei Steaua Bucuresti.

Originar din Dej, Papp a mai evoluat la Unirea Dej, FC Botosani, FC Vaslui si Farul Constanta. Paul Papp a fost achizitionat de Chievo Verona in 2012, de la FC Vaslui, in schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.In returul sezonului 2013/2014, el a jucat la Astra Giurgiu, sub forma de imprumut.