Spania a pierdut categoric duelul cu Germania (Champions League - semifinale), Barcelona si Real Madrid incasand opt goluri in disputele cu Bayern si Borussia. Cu toate acestea, ibericii sunt increzatori in sansele de a vedea pe "Wembley" o finala intre Barca si Real. "Este posibila o revenire", au precizat oficialii celor doua grupari din Primera Division.

HotNews.roFoto: Hotnews

"In fotbal orice este posibil, inclusiv aceasta revenire. Nu va fi deloc usor, insa trebuie sa speram pana in ultimul moment" - Sandro Rosell, presedintele FC Barcelona.

"Cu un Lionel Messi in forma maxima, Barcelona poate reveni in returul cu Bayern Munchen. Cu Milan a fost 4-0, dupa o evolutie entuziasmanta. Bavarezii sunt favoriti, insa s-au vazut multe minuni in fotbal" - Sport.es.

"Putem sa o facem" - Lionel Messi, jucator FC Barcelona.

"Pe Santiago Bernabeu va fi un adevarat infern alb. Presiunea va fi una imensa. Totul este posibil, Realul poate reveni in fata celor de la Borussia" - Marca.com.

"Eu cred ca motivatia va juca un rol important in acest retur. Sunt sigur ca Realul va fi pregatit pentru o mare revenire. Meciul trebuie sa inceapa cu gandul ca totul este posibil" - Rafael Nadal, suporter al Realului.

"Va fi foarte important sa marcam rapid un gol. Nu trebuie sa ne pierdem insa capul, totul trebuie facut cu rabdare. Avem nevoie mare de golurile lui Cristiano Ronaldo" - Sami Khedira, mijlocas Real Madrid.

Barcelona a pierdut mansa tur din semifinalele Champions League, catalanii fiind depasiti, scor 4-0, de Bayern pe "Allianz Arena". Nici Real Madrid nu a plecat cu capul sus din Germania, echipa pregatita de Jose Mourinho fiind invinsa, scor 4-1, de Borussia Dortmund.

Marti, 30 aprilie:

Real Madrid - Borussia Dortmund

Miercuri, 1 mai:

FC Barcelona - Bayern Munchen.