Laurentiu Reghecampf este, incepand de luni, noul antrenor al echipei Steaua Bucuresti, informatia fiind confirmata de patronul echipei din Ghencea.

Laurentiu ReghecampfFoto: AGERPRES

"M-am hotarat sa-l pun antrenor pe Reghecampf, de atunci cu papanasii. Apoi, asta iarna si acum l-am pus aseara. In sase luni vreau campionatul, nu intr-un an. In iarna vreau 15 puncte diferenta, daca nu altul. Glumesc" - Gigi Becali, patron Steaua.

"Mi-am luat la revedere de la baieti. Ii urez bafta lui Reghecampf, este un baiat bun si sper sa reuseasca si la Steaua ca antrenor. Steaua e un club mare si sper sa stie sa gestioneze aceasta situatie. Doamne fereste sa ma sune pe mine iar Gigi, sa vin sa salvez Steaua" - Mihai Stoichita (Digisport).

Reghecampf a avut un retur foarte bun la Chiajna, Concordia reusind sa se salveze miraculos de la retrogradare (a incheiat sezonul pe locul 9, cu 45 de puncte acumulate). In 16 etape la Chiajna, Laurentiu Reghecampf a reusit sa adune 34 de puncte.

Nu este strain de Steaua

Laurentiu Reghecampf a evoluat la formatia din Ghencea in perioada 1996-2000, reusind sa inscrie de 5 ori pentru ros-albastri.

De-a lungul carierei de antrenor, "Reghe" a pregatit pe FC Snagov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrita si Concordia Chiajna.