FRF a instiintat Steaua ca mai are voie, in acest an, sa evolueze pe "Arena Nationala" in doar doua partide, cele cu Dinamo si CFR Cluj. "Am luat aceasta hotarare pentru a nu suprasolicita gazonul", a explicat Mircea Sandu. De asemenea, ros-albastrii nu vor putea folosi stadionul nici in cazul in care vor obtine calificarea in primavara Europa League.

Arena NationalaFoto: HotNews / DP

"Am discutat cu domnul Argaseala si l-am rugat sa gaseasca variante pentru meciurile cu Vointa Sibiu si FC Brasov. Pentru a nu suprasolicita gazonul, cred ca ar fi bine sa se joace acolo doar meciurile cu CFR si Dinamo, care sunt derby-uri. Daca Steaua ajunge in primavara europeana, va avea o problema. UEFA ne permite ca ultimul meci pe care il jucam inainte de finala Europa League, din 9 mai 2012, sa fie cel jucat de Romania cu Uruguay, pe 29 februarie", a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF, la sport.ro.

"Mircea Sandu minte, UEFA nu ne poate interzice sa jucam acolo. Se va schimba gazonul si gata", a declarat Gigi Becali, patronul Stelei.

Steaua a a avut parte de multi suporteri (pe "Arena Nationala") in partidele cu Rapid (din Liga 1) si Maccabi Haifa (din Europa League), reteta financiara fiind pe placul conducerii echipei.