În prezent antrenorul Valenciei, Gennaro Gattuso a dezvăluit numele „urmașului” său în fotbal după ce a văzut CM din Qatar.

Sofyan Amrabat în tricoul Marocului - CM 2022Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sofyan Amrabat, noul Gattuso

Actualul antrenor al Valenciei a oferit un amplu interviu pentru cei de la AS, iar italianul a vorbit despre mai multe aspecte legate de viața de fotbalist și antrenor.

Mai mult decât atât, Gennaro Gattuso a precizat că a urmărit Campionatul Mondial din Qatar și că a văzut în Sofyan Amrabat un urmaș de-al său în fotbal.

Mijlocașul marocan este urmărit deja de mai multe cluburi importante din Europa, iar Gattuso l-a remarcat la acest turneu final, la care naționala africană a ajuns în faza semifinalelor.

„A trecut mult timp de când nu am mai văzut un jucător ca mine, dar l-am văzut la Cupa Mondială: Sofyan Amrabat. M-a impresionat foarte mult, seamănă cu mine la 27 de ani.” - a spus antrenorul Valenciei.

Sofyan Amrabat a bifat toate minutele pentru „Leii din Atlas” la acest Campionat Mondial, iar jucătorul Fiorentinei a fost principala conexiune dintre apărare și atac.

Marocanul se află pe lista mai multor cluburi din fotbalul european, iar echipa care are cel mai mare interes pentru serviciile sale este Liverpool.