Naționala Marocului a scris istorie la ultima ediție a Cupei Mondiale, unde a ajuns în semifinale, iar Sofyan Amrabat a fost unul dintre remarcații africanilor la acest turneu final.

Sofyan Amrabat, Maroc - CM 2022Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Actualul jucător al celor de la Fiorentina a devenit o țintă importantă pentru un club de renume din Anglia, care își dorește să-l transfere chiar din această iarnă.

Sofyan Amrabat, aflat pe lista celor de la Liverpool

În vârstă de 26 ani, Sofyan Amrabat a fost unul dintre cei mai remarcați fotbaliști din naționala Marocului, care a devenit prima selecționată africană ce ajunge în semifinalele unui turneu final mondial.

În prezent, Amrabat evoluează în Serie A pentru Fiorentina, formație ce l-a achiziționat pentru nu mai puțin de 19.5 milioane de euro, de la Hellas Verona.

78 de apariții a strâns acesta pentru echipa de pe Artemio Franchi, dar evoluțiile de la CM 2022 au fost cele care au atras atenția mai multor cluburi de renume din Europa.

Unul dintre ele este Liverpool, iar Jurgen Klopp și-a exprimat deja intenția de a-l pregăti pe marocan încă din această iarnă.

De asemenea, Barcelona și Atletico Madrid sunt celelalte candidate pentru semnătura mijlocașului defensiv, care este cotat la 10 milioane de euro conform Transfermarkt.