Pele a fost internat săptămâna trecută la un spital din Sao Paulo, iar internetul a luat foc după ce presa a afirmat că brazilianul ar fi pe moarte. Legendarul fotbalist se recuperează satisfăcător după o infecție pulmonară și i-a mulțumit pentru sprijin lui Kylian Mbappe.

Pele si Kylian MbappeFoto: HUBLOT / Sipa Press / Profimedia

În momentul spitalizării fostului star al Selecao, francezul a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care îndemna la rugăciune pentru însănătoşirea grabnică a brazilianului: „Rugați-vă pentru Rege”.

Mbappe a marcat până acum de cinci ori la turneul final din Qatar şi a ajuns astfel la un total de nouă goluri la Cupa Mondială, devenind jucătorul sub 24 de ani cu cele mai multe goluri la această competiţie, un record care i-a aparţinut până acum lui Pele (7).

„Mulţumesc, Mbappe. Mă bucur să văd că ai doborât încă unul dintre recordurile mele la această Cupă Mondială, prietene” - Pele.

În sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, Brazilia va întâlni Croația (vineri, 17:00), iar Franța se va duela cu Anglia (sâmbătă, 21:00). Cele două partide vor fi transmise în format LiveBLOG pe HotNews.ro.

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Meciurile zilei la Mondialul din Qatar: Încep sferturile de finală - Programul TV

>> CM 2022: Pele, omagiat de jucătorii și suporterii Braziliei, la meciul cu Coreea de Sud

>> Mesajul postat de Pele după ce presa braziliană a anunțat că starea sa de sănătate s-a înrăutățit