Vinicius Jr este gata să-și rezilieze contractul cu sponsorul Nike, iar motivul invocat de brazilian a captat atenția presei din întreaga lume.

Vinicius Jr la naționala BrazilieiFoto: Foto Olimpik/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vinicius Jr vrea să rupă contractul cu Nike - Brazilianul spune că a primit ghete învechite la CM din Qatar

Vinicius Jr este unul dintre cei mai în formă jucători din echipa Braziliei, iar fotbalistul celor de la Real Madrid a confirmat asta prin golul marcat luni seară în victoria împotriva Coreei de Sud (4-1).

Conform Daily Mail, starul brazilian este gata să rupă contractul cu unul dintre sponsorii săi dintr-un motiv incredibil.

Tânărul jucător al celor de la Real Madrid este nemulțumit de modelul de ghete pe care cei de la Nike i l-au trimis pentru acest Campionat Mondial, fiind unul învechit, conform publicației O Globo.

Mai mult decât atât, brand-ul american l-ar fi exclus pe Vinicius dintr-o reclamă produsă chiar înaintea turneului final, aspect ce l-a deranjat și mai mult pe acesta.

Vinicius Jr încasează 8 milioane de euro anual de la Nike pentru a le reprezenta imaginea, iar prezentul acord este valabil până în anul 2028.

Titular de drept în naționala Braziliei, Vinicius ar fi demarat procedurile de reziliere imediată a contractului cu Nike, împreună cu avocații săi, urmând să renunțe la peste 40 milioane de euro, cât ar fi câștigat până la data scadentă a acestui contract.