Fostul campion UFC Francis Ngannou, ​care în ultimele luni s-a luptat cu Tyson Fury și Anthony Joshua, a anunţat că fiul său a murit la vârsta de doar 15 luni.

Francis NgannouFoto: Philip Sharkey/TGS Photo/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Lupta lui Mike Tyson cu Jake Paul, star de pe YouTube, va fi considerată meci profesionist de box

Luptătorul în vârstă de 37 de ani a făcut tristul anunț pe X (fostul Twitter), unde a postat o fotografie alb-negru cu fiul său.

„Prea curând pentru a pleca, dar totuşi a plecat. Băieţelul meu, prietenul meu, partenerul meu, Kobe era plin de viaţă şi bucurie. Acum, zace fără viaţă. I-am strigat numele de nenumărate ori, dar el nu răspunde. Alături de el eram cel mai bun om, iar acum habar nu mai am cine sunt.

Viaţa este atât de nedreaptă încât ne loveşte acolo unde ne doare cel mai tare. Ce faci în faţa unei astfel de situaţii? Cum poţi trăi cu asta? Vă rog să mă ajutaţi dacă aveţi o idee pentru că eu chiar nu ştiu ce să fac şi cum să trăiesc cu ceastă situaţie” - Francis Ngannou pe X.

Managerul luptătorului, Marquel Martin, a postat un mesaj în care precizează că el şi „milioane de alte persoane” se vor ruga pentru camerunez. Printre cei care i-au transmis condoleanțe lui Ngannou se numără și Conor McGregor.

„Îmi pare atât de rău să aud de pierderea ta Francis, rugăciunile mele se îndreaptă către tine şi familia ta în aceste momente”, a reacţionat irlandezul pe X.

Pe 28 octombrie 2023, într-o luptă care a avut loc la Riad (Arabia Saudită), Ngannou l-a trimis la podea pe Tyson Fury, dar arbitrii i-au acordat victoria britanicului printr-o decizie împărțită și controversată. Camerunezul s-a pregătit pentru acest meci cu Mike Tyson.

Ultima luptă a lui Ngannou s-a terminat cu o înfrângere în faţa lui Anthony Joshua. După meci, el a respins sugestia de a se întoarce definitiv la MMA, unde a devenit celebru, scrie News.ro.